Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

JEGG-DJR Academy heeft selectie 2025 rond

Vrijdag 25 oktober 2024

Elite men - Het team elite/beloften van JEGG-DJR Academy krijgt  in het nieuwe wegseizoen weer vers bloed in de gelederen.

De ploegleiding van de Brabantse formatie heeft het team weten te versterken met één debutant en renners die, zowel nationaal als internationaal, hun sporen al hebben laten zien in het wielerpeloton.

De nieuwe gezichten die overkomen van andere ploegen zijn, Joost Brinkman (Parkhotel/DSM), Max Tilleman (Ahoy),  Justus van Velzen (DFVCT),  Tim Sanders (Tiger) en Noah Blannin (EF/developmentteam). Tijn van Vliet uit Rijen, zal bij JEGG-DJR Academy debuteren in het wegwielrennen. 

Daarnaast kan de Oosterhoutse wielervereniging zich ook verheugen op de komst van de nationale Australische kampioen bij de junioren, Toby Inglis. En uit de eigen gelederen maken de smaakmakers bij de junioren, Denley van Wijnbergen, Floris Haverdings en Mark Mandemakers hun opwachting bij de elite/beloften. Tot slot zal in maart de Nieuw Zeelander Eli Tregidga, die het afgelopen wegseizoen met een blessure kampte, zich bij het team voegen. 

Ploegleider Jeroen van Gisbergen kan het komende wegseizoen beschikken over  26 wegrenners die wederom de vele klassiekers en criteriums van de  JEGG-DJR Academy kleuren zullen voorzien. 

Foto: © DJR



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl