Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Aanvaller Lemmen strandt in slotkilometer Coppa Bernocchi

Maandag 07 oktober 2024

Elite men - In de Coppa Bernocchi was Bart Lemmen dichtbij een aansprekende overwinning.

Vanuit de vroege vlucht soleerde hij de laatste dertig kilometer naar de meet, maar in de slotkilometer werd hij teruggehaald. De winst ging nu naar zijn voormalige medevluchter Stan van Tricht, die door een groep achtervolgers werd opgepikt en zo alsnog won.

Lemmen werd vijfde.

“Ik had wel echt het geloof dat ik het kon halen. Ik heb heel hard doorgereden. Misschien kwam ik wel iets te vroeg alleen te zitten, dan is dertig kilometer nog een heel eind. Helaas lag de finish een kilometer te ver voor mij vandaag. Jammer genoeg werkten ze achter mij goed samen en viel het daar niet stil. Heel zuur dat je dan nog zo op het einde wordt gepakt, maar dat is ook koers”, relativeert Lemmen.

“Dit was wel één van mijn betere dagen van het seizoen”, vertelt Lemmen. “Ik ben super goed in orde. Het scheelde niet veel of ik had mijn eerste overwinning te pakken. Ik hou er alsnog een goed gevoel en een mooie uitslag aan over. Zaterdag wacht er met de Ronde van Lombardije nog een hele mooie koers en daarna begint mijn off-season.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl