Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Leonie Bentveld langer bij Pauwels-Bingoal

Dinsdag 01 oktober 2024

Offroad - Leonie Bentveld heeft haar contract bij Pauwels Sauzen – Bingoal verlengd. De renster blijft tot eind 2026 aan boord van deze ploeg.

Ook haar overeenkomst met AG Insurance – Soudal blijft behouden, waarmee ze buiten het veldritseizoen haar wegprogramma afwerkt.

De Friezin tekende in 2021 voor het eerst een overeenkomst als juniore bij de ploeg. Ze tekende tot 2024 met een optie van twee jaar extra. Ploegmanager Jurgen Mettepenningen haalde de talentvolle renster binnen en de voorbije jaren bleek ze steeds meer een vaste waarde. Dat ziet de Nederlandse nu bekroond worden met een verlengd verblijf bij de ploeg tot eind 2026.

“We zijn enorm tevreden dat Leonie haar vertrouwen in de ploeg bevestigt”, zegt Jurgen Mettepenningen, ploegmanager van Pauwels Sauzen – Bingoal. “Leonie is een jonge, beloftevolle maar vooral getalenteerde renster. We hebben het volste vertrouwen in haar. Samen met haar willen we nog mooie doelen verwezenlijken.”

Ook Bentveld zelf is blij met haar verlengd verblijf en toont zich ambitieus. “Met deze contractverlenging wil ik de weg verderzetten naar een nog hoger niveau”, vertelt ze. “Ik ben dankbaar dat ik het veldrijden kan combineren met wegwielrennen dankzij AG Insurance – Soudal. Een goed wegseizoen rijden was belangrijk voor mij en dat is gelukt.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl