Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Visma contracteert snelle Martina Fidanza

Donderdag 12 september 2024

Women - Team Visma | Lease a Bike Women versterkt zich met Martina Fidanza. De Italiaanse, afkomstig uit een echte wielerfamilie, komt over van CERATIZIT-WNT Pro Cycling Team en tekent een contract voor twee jaar bij de geel-zwarte formatie. 

Fidanza, dit jaar winnaar van twee etappes in de Lotto Thüringen Ladies Tour, is supertrots dat ze de overstap naar Team Visma | Lease a Bike mag maken. "Dit is een droom die uitkomt. Ik ben supertrots dat ik volgend seizoen onderdeel mag zijn van Team Visma | Lease a Bike omdat ik het beschouw als een van de beste teams ter wereld. Daarnaast bewonder ik de werkwijze van de ploeg heel erg."

"Ik verwacht dat ik de komende jaren nog grote stappen ga maken", gaat de Italiaanse sprintster verder. "Met Marianne Vos en Pauline Ferrand-Prévot ga ik koersen met twee grote kampioenen. Ik verwacht dat ik veel van ze kan leren en wil ze de best mogelijke ondersteuning geven in wedstrijden. Daarnaast wil ik de komende twee seizoenen tonen dat ik het verdien om deel uit te maken van het team."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl